Het programma op zondag 11 november
Op zondag 11 november is het zover!  De boottocht over de IJssel voor de 1250 oudste inwoners van Deventer. Het is een eerbetoon aan de echte elite van de stad.
Er zullen drie boten uitvaren. Twee grote boten en een kleinere VIP-boot. De VIP-boot is Rederij Eureka verzorgt de bootreis. De boten liggen aangemeerd aan het Verlaagde Wellepad langs de Welle, tussen het Grote Kerkhof en de Wilhelminabrug. De Welle is gedeeltelijk afgesloten om de ouderen die slecht ter been zijn de mogelijkheid te bieden zo dicht mogelijk bij de kade afgezet te kunnen worden. Wij adviseren u om in 1 van de parkeergarages in de omgeving uw auto te parkeren.

De boten vertrekken om 10.45 uur. Uw gastheer zal u op de boot verwelkomen. Onder het genot van koffie/thee en Deventer Koek kunt genieten van de bootreis. Vanaf 11.30 wordt een lunch aangeboden (door onze Platinum partners).Rond 13.00 uur wordt er weer aangemeerd aan de Verlaagde Welle en kunt u uitstappen.

Categorieën: AlgemeenLaatste nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *